miercuri, 13 februarie 2008

La cumparaturi

Damele folosesc expresia asta cam in orice moment al zilei, in orice conditii si pentru orice excursie la magazin. Este inutil sa mentionez ca nu actiunea in sine conteaza ci "intentia de cumparare"
La mine intentia este din plin, de cele mai multe ori insa fara finalitate
Sunt un client dificil, care are dubii in orice privinta, indecis, putin dispus sa dea sume mari pe o eticheta..asta in privinta hainelor.
Problema este ca am obiceiul de a ma uita pe net si in reviste cam ce se poarta, dupa care am pretentia sa si gasesc ceva asemanator, dar totusi in stilul meu, dar totusi in culorile "de pamant" care ma prind si in dimensiunile adecvate!
Si urasc sa probez...dar nu asa...chiar urasc!
Atitudinea vanzatoarelor este bomboana pe coliva. Inca ma mai minunez cum si acum, dupa 17 ani de "capitalism", pot afisa figura acrita de vanzatoare la Confectii deranjata din reveria de amiaza..
Se intampla prea rar sa vad o figura prietenosa in jungla comerciala..si dupa vreo 5 minute decretez ca este prea prietenosa.
Concluzia este ca fac bucuroasa ceea ce americanii numesc "window shopping" dar ma descurc lamentabil la examenul de "just shopping"

Acestea fiind spuse, iti amintesc ca la sfarsitul saptamanii este nunto-botezul fam Ciobanu.
Iar daca o iau razna, macar acum am o justificare!


ps: imi pare infinit mai greu sa reincepi as scri pe blog, decat sa incepi... Nu este doar o problema de nuanta, ci una de apetit...

2 comentarii:

Anonim spunea...

foarte adevarat.....urasc vanzatoarele...urasc sa intru intr-un butic daca nu mai e altcineva...si mai ales urasc faptul ca noi avem haine de la masura S in jos, pentru ca L e un S mai mare si XL - XXXL doar in visele cele mai frumoase :)))...si doar totusi acum acum avem fast-fooduri, E-uri din belsug deci normal am mai pus ceva pe noi..:((

CosmICS spunea...

Aşa este! Votez pentru instaurarea marimilor de fast -food. La haine care va să zică!
Trocouri mărimea BigMc şi pulovere BurgerKing!
Pentru noi, ăştia care nu prea intrăm la Mc şi nu prea mai lipaim shaorme-contrar aparentelor- merg şi pantalonii corba-de-purcel-cu-smantana şi fuste sarmale-ardelenesti!
La mai mare!...Pardon!