luni, 14 iulie 2008

Jolie Pitt

Cuplul acesta a adus mana cerească în redacţiile tuturor publicatiilor, televiziunilor, site-urilor şi nu face lucruile pe jumătate. Cei doi işi părăsesc partenerii celebri pentru a fi împreună, fac nunţi în ţări exotice, înfiază sau produc proprii copii într-un ritm care asigură tiraje impresionante.Sunt o urişă maşină de PR.
Nu e vorba, că şi publicul aşteaptă orice mică bârfă ca pe „a doua venire”.
Ultima găselniţă: gâsca fermecată (numită cu totală lipsă de imaginaţie Brangelina) face nu unul, ci două ouă de aur în aceeaşi zi. Nimic rău: fiecare copil este un motiv de bucurie, problema este însă expresia emisă de medicul ce s-a învrednicit să ţină o conferinta de presă, repetată la infinit de agenţiile de profil : "The mother, the babies, the father are doing marvelously well"
Scuzaţi, domnu’ doctor ...aţi spus ” the father”???.. se simte bine dl. Pitt!?! ce se aşteptau? E un tip destul de tânăr, aparent sănătos, condiţie fizică remarcată de orice pământeanca cu acces de mijloacele de comunicare în masa.... Ce putea să-i dăuneze?
Cum vine treaba asta? A născut împreună cu nevastă-sa ! adică a fost în sala de operaţie, alături de ea... nu cred că vor să spună că dama a dus un copil iar el pe cel de-al doilea...
Dar deh... damele aşteptau veşti şi despre Brad cel Jolie, că doar PR-ul lui nu-i mai puţin breaz decât al algelicei.
Ps: nu te îngrijora. Postul de faţă este o refulare.... ultimele două săptămâni am fost doborâta de informaţiile din domeniul „monden”. Mi-o decedat neuronul. Promit să nu recidivez.

Niciun comentariu: