miercuri, 17 iunie 2009

Este Fun sa ai Curier

Găsit client cameră foto veche. În Arad. Chemat curierat luni la ora 16 cu promisiunea că până marţi oră 14 ajunge la destinatar.
Astăzi dama de la relaţii clienţi (pe care ne-o imaginăm bătând din gene) ne spune că pachetul este "deja în Piatra Neamţ" ...
Temă de gândire: cursuri de geografie a Romaniei angajaţilor Fun Curier...se bagă cineva?

Later edit: astăzi, 18 iunie, suntem anunţaţi că pachetul nostru a părăsit Bucureştiul(sic!) şi se află în Arad. Se pare că ruta Piatră Neamţ- Arad trece prin capitală.
Aşteptăm cu interes un semn de la destinatar, cum că aparatul e în bună-stare.

2 comentarii:

color spunea...

Mie cand mi-au pierdut odata bagajul, care trebuia sa calatoreasca NY-Praga-Bucuresti. L-am urmarit pe harta cum merge drept in Africa la Cairo, de acolo spre Roma, dupa care l-am pierdut. Cand a ajuns in sfarsit la Bucuresti, eu deja plecasem.
Si cum banuiam ca asa o sa se intample, am facut... tine-te bine... o procura notariala (sa mi-l ia altcineva de la aeroport). Sa continui povestirea despre cum se fac procurile notariale in Romania? :)) in luna august, cand toti notarii sunt pe litoral iar cei trei care au ramas in tot orasul au cabinetele in garsoniere unde se compacteaza 1000 de oameni asudati. Sa povestesc cate ore am stat la coada de forma patrata? Sau sa precizez cate grade celsius erau in acel apartament? Ca departamentul traduceri era in bucatarie...
O vacanta romaneasca, din aia adevarata, de neuitat.

CosmICS spunea...

Ohooo! M-ai amutit. Asta da poveste. Sa imi imaginez si ca in bagaj ere niscaiva "branza frantuzeasca"?