joi, 4 martie 2010

MusafirDe dimineaţă a vârât capul timid pe uşa biroului, pentru ca mai apoi să cerceteze fara nici o jenă fiecare colţisor. Cu cât mai înghesuit locul, cu atât mai tentant.

Pentru 4 zile avem în grijă p-i-s-i-c-a* vecinilor. Eu nu sunt o mare iubitoare de p-i-s-i-c-i aşa că voi avea 4 zile de îngrijorări: unde este?! de ce mia-u-na?! (ei nu-i chiar aşa de fraieră şi indiciile astea s-ar putea s-o tulbure), de ce nu doarme?! etc, etc
Nu-i vorba, că am şi motive de îngrijorare, pentru că, vezi tu cetitorule, îmi e frică de moştenirile genetice.
Cândva la începutul acestui secol părinţii Dânsului, având grijă de papagalul peruş al viitorului ginere, şi mânaţi de bune intenţii, au reuşit să scape zburătoarea pe geam. După vreo 3 ore de căutări, oamenii s-au hotărât să-l înlocuiască cu unul "identic". Evident că la 30 de secunde de la reîntâlnirea stăpân-păsăret, omul a început să scâncească disperat "Asta nu-i Cioculeţ..."
Şi pentru că nu era suficient de păţit, după vreo 2 ani s-a gândit bine-bine şi a lăsat bunătate de pisicuţă-"fată mare" la viitorii socrii pe durata concediului. La întoarcere mâţa era în plină nuntă cu motanul de la 5; cu menţiunea că au avut de ales între a o pierde sau a o mărită!
Bref, cumnata s-a măritat cu altul!

*scriu aşa pentru că am impresia că ea nu ştie încă exact ce este
later edit: Dânsul mi-a precizat că zburătoarea se chema Aripioară. E bine să fii exact când relatezi lucruri aşa de serioase!

3 comentarii:

Nemesis spunea...

E adorabiiiiiiiiiilaa! Te invidiez in momentul asta. :(

CosmICS spunea...

dupa cum ziceam: nu-s mare iubitoare de pisici! asa ca tu ma poti invidia, da' din punctul meu de vedere nu prea ai motiv.

Cristina spunea...

sa vedem ce mai zici dupa 4 zile cind ori o iei la bataie ori nu mai vrei s-o dai!